Tu tens la paraula en les decisions de l'Ajuntament

El Govern de Bocairent t'obri la possibilitat de participar activament en les decisions que més t'afecten.

Votació 31 - 22
ago / sept

Què és #JoTrieBocairent?

El procés de participació ciutadana posat en marxa en el 2016 per l’Ajuntament per a oferir a tot el veïnat la possibilitat de participar directament en les seues decisions mitjançant un procés de votació.

Pla municipal de mobilitat sostenible 2020-2027

Què és?

El 2n Pla municipal de mobilitat sostenible de Bocairent és un document elaborat per l’Àrea de Medi ambient, Urbanisme i Seguretat de l’Ajuntament amb la intenció de recollir les accions a implementar per a contribuir a una mobilitat més eficient i respectuosa amb el vianant i amb el medi ambient dins del període 2020-2027. Per això, una vegada recollides les propostes i les inquietuds del veïnat i d’associacions locals s’han formulat tota una sèrie de propostes concretes que es sotmeten a votació pública per a la seua inclusió o no en la versió definitiva del document.

Qui pot participar?

L’Ajuntament obri el procés a la participació de totes les veïnes i de tots els veïns de Bocairent empadronats a 15 de maig del 2020 nascuts abans de l’1 de gener del 2005 (majors de 16 anys).

Com puc participar?

El procés de votació romandrà obert des de les 9.00 h del dilluns 31 d’agost fins les 24.00 h del dimecres 16 de setembre.

La votació de totes les mesures contemplades, després del seu anàlisi i valoració, es farà per internet mitjançant aquesta mateixa pàgina web.

Per a votar caldrà identificar-se amb les 4 últimes xifres i lletra del NIF (o document acreditatiu: passaport, targeta de residència, etc.) així com el mes i l’any de naixement. A més, caldrà aportar un número de telèfon mòbil per a rebre el missatge de verificació (sols un SMS per línia de mòbil).

Votació presencial i sessions informatives

⚠️ La votació presencial no serà possible per a aquest Pla de mobilitat en raó de les mesures de seguretat relacionades amb el COVID-19.

Vota

La votació s'obrirà el 31 d'agost.

Pla municipal de mobilitat sostenible 2020-2027

Valore amb entre un punt (menys valor) i cinc punts (més valor) les propostes que es relacionen a continuació a l’hora de millorar la mobilitat urbana del nostre poble. Tinga en compte que es tracta de prioritzar les actuacions més importants segons la seua opinió davant la impossibilitat de materialitzar-les totes pel cost econòmic o per les dificultats tècniques que comporten.

VOTACIÓ ACTUAL

Pla municipal de mobilitat sostenible 2020-2027

31 d'agost al 22 de setembre

Més informació

PUNTS DE VOTACIÓ

  • Per internet: de dilluns 31 d'agost a les 9.00h fins el dimecres 22 de setembre a les 24.00h.

DUBTES O INCIDÈNCIES?